Transformation by ECCO

- Footwear design

November - december 2014 

Et intenst tværfagligt designforløb fra idégenerering og skitsering til en færdig prototype af en sko. Projektet omfattede et gruppearbejde mellem en designer fra mode, tekstil og industriel design.

 

Designforløbet handlede om sktiseringsteknikker og om at få 2D til at blive 3D. Herunder en masse form- og materialeeksperimenter. Sidst, men ikke mindst, handlede forløbet om tværfaglighed og om at bruge hinandens kompetencer og faglighed. Det handlede om at arbejde fokuseret og om at tage ansvar.

 

Vores projekt tog udgangspunkt i Catwoman og dét at transformere sig, som netop Catwoman gør - Hun er, samtidig med at være den hurtige fleksible katteskygge der bevæger sig i nattens mørke, den yderst elegante dame, der tager til eksklusive fester.

Vi har designet vores sko med denne transformations funktion, så skoen både kan være en fleksibel støvle og en højhælet sko.

 

Et studieprojekt af Sandra Sundquist, Signe Lemche og Stine Orle i samarbejde med Ecco, som leverede materialer, og D´wayne Edwards, skodesigner og stifter af Pensole - Footwear Design Academy. 

Proces

Stine Orle

8700 Horsens

Danmark

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

www.stineorle.dk

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon