Projektet var en del af Talentprogram 2016 og et tværfagligt samarbejde mellem studerende fra tre forskellige danske designuddannelser og Innovation Living. Formålet var at forstå viksomhedens design DNA og undersøge en specifik målgruppe for derfra at udvikle et nyt sovesofadesign, der passer ind i den nye målgruppe og brugskontekst. 

 

Projektet vandt prisen for 'Bedste idé og koncept' og 'Bedste samarbejde'.

Processen forløb i tæt dialog med Innovation Living, som også har produceret den endelige prototype.

Roomi

- expand your living space!

September - December 2016 

"Traditionelle familiemønstre og levemåder er under forandring, og vi er tvunget til at finde alternative og kreative måder at indrette os på.

 

Vi introducerer Roomi - et design udviklet med intentionen om at skabe en tryg og atmosfærisk familiebase, som danner ramme om familiens fælles og individuelle aktiviteter i en moderne kontekst. Med forskellige dimensioner og to fleksible siddemoduler udfolder sovesofaen forskellige rumlige oplevelser og skaber et dynamisk rum, der nytænker konventionelt brug og indretning. 

 

De karakteristiske høje sider skaber en varm og huleagtig stemning. Sammen med det bløde interiør definerer det et afslappende rum, som afskærmer omgivelserne og imødekommer individuelle behov. Samtidig er Roomi nem at håndtere for både børn og voksne og kan hurtigt transformeres fra sofa til seng om aftenen." 

 

Simon, Sophia & Stine

Stine Orle

8700 Horsens

Danmark

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

www.stineorle.dk

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon