FORMA

- en ny måde at spise på

Kandidatprojekt 

December 2016 - Juni 2017

Vi kender det alle. At sidde bøjet over sofabordet jonglerende med bestikket for at få aftensmaden ind i munden. Eller hyggen ved at spise morgenmaden i sengen frem for ved køkkenbordet.

 

Måltidet skal altid være en komfortabel og god oplevelse uanset tid og sted. Det er grundtanken bag designserien Forma. Forma er udviklet med det formål, at skabe et bedre flow mellem dig, din mad og de produkter du bruger til at spise med, på og af. Det  enkle og organiske formsprog skaber et integreret greb, som gør produkterne nemmere at håndtere i uformelle spisesituationer.

 

Serien består af tre skåleform og en snack-platte af indfarvet stentøjs keramik samt en ske og en gaffel i mat, rustfrit stål. Alle elementer tager hensyn til håndens ergonomi og måltidets koreografi.

"Jeg har nytænkt det produkter, vi spiser af, med og på i forhold til den reelle spisesituation, som har ændret sig markant de seneste år - især for min målgruppe, the urban living people.

 

Jeg har arbejdet inden for feltet 'eating design', som er, at designe til verbet 'to eat' - 'at spise'. 'At spise' er en handling, som knytter sig mere til en oplevelse end kun produkter. 'At spise' handler ikke kun om, at få mad ind i munden. Det er et statement, en koreografi, en forbindelse mellem og omverdenen og en forbindelse mellem dig og andre."

Billeder af Julia Toth

Mad sponsoreret af Rema 1000 Trøjborg

Proces

Stine Orle

8700 Horsens

Danmark

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

www.stineorle.dk

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon