De helt jomfruelige ubetrådte driver af sne. Sne i kæmpe mængder, hvidt så langt øjet rækker. Månen og stjernerne fanger de små iskrystaller, som får sneen til at glinse og fremstå som en magisk blød masse, man straks får lyst til at kaste sig i. 

Selvom det er vinter er det varmt og dejilgt her i sneen. Sneen beskytter én mod alt ondt. Sneen er din ven, som omfavner dig med kærlighed og her kan du føle dig tryg.  

 

Loungeområdet er markeret ved en stor organisk form, som udspiller sig fra gulvet, op ad væggene og danner et loft. På den måde er der skabt et rum i rummet og meningen med denne er at danne en konkret ramme af en tryg og afslappet atmosfære.

 

Gulv, vægge og loft inde i rammen er i øvrigt mørke for at markere helheden bedre. 

 

Gulvet i loungeområde er et PVC materiale, som er stødabsorberende og skaber en blød konstrast til messehallens hårde betongulv. I loftet er der installeret optiske fibre som pulserere og skaber en levende stjernehimmel. Gulvet et fyldt med sækkestole, som man kan henkaste sig til og nyde en kold drink mens man lytter til DJ’ens dæmpede toner, som også befinder sig i loungeområdet.

Loungeområdet er varmt belyst.

 

Lounge område

- den lune sne

Proces

Stine Orle

8700 Horsens

Danmark

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

www.stineorle.dk

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon