Aftenen falder på og månen gør sit indtog. Selvom det endnu ikke er nat, gør vinteren alt mørkt. Dog er der noget mørket ikke kan overvinde. Månens lys skinner imod millioner af frostens små iskrystaller, som forvandler alting til levende magi. 

Alle de små lysrefleksion gør mørket til et rart og fascinerende sted at være og man føler sig i en helt anden verden. Det kommer nærmest ud af ingenting og så ligepludselig står man i det, man kan ikke gøre fra eller til, man kan blot nyde naturens og livets magiske øjeblikke.

 

Vinternattens frostklare magi udspiller sig fra baren.  Over baren er der installeret en himmel af krystalformede vandflasker. Flaske installationen belyses og flasken samt vandet indeni sender krystallignende lysrefleksioner ud i rummet. 

 

Typisk får man, som besøgende på messer, reklame-gaver med derfra. Det gør man også her. 

Alle gæster får en super flot og eksklusiv Bestseller vandflaske med sig. Flasken er flot i sig selv, men oven i det, er den faktisk en del af messen, da den jo fungerer som installation og lyssætning inden den besøgende får den i baren. Konceptet vil knytte den besøgende tættere på bestseller og på den oplevelse man får på messen. 

 

Rummet er i øvrigt relativt mørkt for at give flaskeinstallationen fokus og kun belyst hvor det er nødvendigt. 

 

Bar område

- den magiske is

Proces

Stine Orle

8700 Horsens

Danmark

 

+45 41177976

mail@stineorle.dk

www.stineorle.dk

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Pinterest Icon